Wachtwoorden

beschermen

Click Here

Zorg ervoor dat u bij elke website een ander wachtwoord gebruikt.
Maak niet alleen gebruik van letters maar varieer ook met getallen en leestekens.

Wat kunt u doen om uw wachtwoord te beschermen?

Luister naar uw computer wanneer hij om updates vraagt. Het is vaak een tijdrovende bezigheid maar het is wel voor uw eigen belang dat u niet te lang wacht met updates te instaleren. De updates worden gemaakt om hackers te weren en beschermen uw digitale veiligheid. Hoe ouder uw software op ow mobiel apparaat of computer is hoe makkelijker u het maakt voor hackers. Heeft u hiervoor geen tijd schakel dan de automatische updatefunctie in. Maak gebruik van een passwordmanager. Deze slaat uw wachtwoorden van alle sites op en is beveiligd met een door u ingesteld wachtwoord. U hoef zo niets steeds uw wachtwoord in te typen maar toch is het beveiligd tegen de meeste hackers. De meest gebruikte en bovendien gratis applicatie hiervoor is LastPass.

Waar moet u op letten?

Bij het bedenken van een wachtwoord kunt u het beste een zo lang mogelijk wachtwoord gebruiken met daarin cijfers letters en leestekens. Hoe langer het wachtwoord hoe moeilijker het te kraken is. Bijvoorbeeld ik eet elke dag 4 dropjes! Is een sterk wachtwoord.
Mcafee beschermt uw wachtwoord. 

Mcafee truekey ontzorgt u hierin.

Met truekey van Mcafee bewaart u op al uw apparaten de wachtwoorden. Heeft u bijvoorbeeld een wachtwoord op uw computer opgeslagen en wilt u dit ook op uw mobiele apparaat gebruiken dan hoeft u dit niet meer in te voeren. Tevens geeft de app ook de sterkte van uw wachtwoord aan zodat u meteen ziet of u een sterk matig of zwak wachtwoord heeft. Ook bied het de mogelijkheid om creditcard identiteitsbewijzen en meer te koppelen.